Roliga samarbetspartners

Danskollektivet Ronnys nuvarande projekt Carpa är i full produktion med en massa fina samarbeten. Under maj månad 2020 fick vi möjligheten att ha konstnärligt residens i dansens hus i Linköping vilket ledde vår kreativa process framåt med raketfart.

I maj har vi även samarbetat med kulturhuset Agora i Linköpings kommun, Skäggetorp, samt deras bibliotek. Här fick vi chans att möta ungdomar som fick ta del av både dans och poesi workshops. Detta möte resulterade i korta poesi och dans kompositioner skapade av ungdomarna. Vi dansare som var på plats var imponerade av de djupa poetiska samtal vi hade med gruppen samt de fantastiska konstnärliga verk som de skapade.

I sommar kommer ni kunna besöka Norrköpings konstmuseum där vårat samarbete går ut på att inspireras av all konst i huset. Under kreativa workshops kommer ni kunna skapa en del av vår rekvisita; en dagsslända som kommer inta scenrummet efter att den är skapad.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *